Home

Croatia – Canionul Tara – Fiordul Kotor

Croatia – Canionul Tara – Fiordul Kotor

Plecare: 13.08, 10.09, 08.10
(6 zile/5 nopti)
374 euro/persoana 
(transport cu autocarul)

Ziua 1. Bucuresti - Belgrad (600 Km)
Ora 05:30. Imbarcare din Bucuresti - Calea Grivitei - Gara de Nord - Muzeul CFR.

Ora 06:00. Plecare pe traseul Pitesti - Craiova – Drobeta Turnu Severin, traversarea Dunarii pe la Portile de Fier si intrare in Serbia. Ne vom deplasa spre Belgrad prin Defileul Dunarii, vom admira lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici. Sosire seara in Belgrad. Tur panoramic: vom admira Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare al orasului), Biserica Sfanta Sava, Parlamentul. Cazare in zona Belgrad.
Ziua 2. Belgrad - Cetinje - Podogorica (470 Km)
Mic dejun. Deplasare pe ruta Cacak - Prijepolje - Pljevlja - Mijakovici (Muntenegru). Vom intra in rezervatia naturala Durmitor Park, aflata in muntii Alpii Dinarici, protejata UNESCO si vom traversa defileul raului Tara,  pe o lungime de 80 de km si o adancime de 1300 m - este al doilea ca marime din lume, dupa Marele Canion din Arizona - SUA. Pentru a ne bucura de peisajele spectaculoase, vom face popas pe Podul Durdevica (Belvedere), construit in anul 1940 cu o inaltime de 170 m si o lungime de 365 m. Vom continua pe ruta Dobrilovina - Bistrica - Moskovac - Podgorica, capitala Muntenegrului. Cazare in zona Podogorica.
Ziua 3. Centinje- Dubrovnik- Split (350 Km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Boka Kotorska, cel mai sudic fiord din Europa, parcurgand Coasta Dalmatiei si ajungem in Dubrovnik, supranumit si Perla Adriaticii, unde vom vizita Zidurile Orasului, coloana lui Orlando, Palatul Rectorului, Catedrala Dubrovnik, Biserica Franciscana, Catedrala Sf. Vlaho (patronul spiritual al orasului), Turnul cu Ceas, Fantana lui Onufria. Scurt popas in Dubrovnik. Cazare in zona Split.
Ziua 4. Split - Postojna (480 Km)
Mic dejun. In Split vizitam Palatul Imparatului Diocletian, Mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin. Continuam traseul pana la Zadar, oras care pastreaza farmecul medieval in arhitectura numeroaselor monumente istorice, printre care se remarca impozanta Catedrala Sf. Anastasia. Se viziteaza Parcul National Plitvice - primul parc national din sud-estul Europei inclus in Patrimonul Mondial UNESCO. Traseele amenajate din interiorul parcului te poarta pe malurile a 16 lacuri si pe langa 92 de cascade. Seara, popas in Peninsula Istria (Opatija). Cazare in zona Pesterii Postojna.
Ziua 5. Postojna  - Budapesta (515 Km)
Mic dejun. Excursie optionala la Pestera Postojna, cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb - scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Continuam drumul spre Budapesta. Cazare in zona Budapesta.
Ziua 6. Budapesta - Bucuresti (895 Km)
Mic Dejun. Tur cu autocarul: Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, optional, croaziera pe Dunare. Plecare spre Bucuresti pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Rm. Valcea – Pitesti. Sosire seara, in Calea Grivitei – Gara de Nord – Muzeul CFR.

Servicii incluse:
Transport cu autocar clasificat;

5 nopti de cazare in hoteluri de 3* cu mic dejun inclus;
Ghid insotitor.

Servicii  neincluse
Intrarile la obiectivele turistice;

Taxe de oras/statiune - se vor plati la receptia hotelului;
Excursiile optionale. 

Excursii optionale:
Postojna - 35 eur/persoana si include vizita la pestera Postojna, ghid local vorbitor de limba engleza, tur cu trenuletul, asistenta turistica in limba romana (mai putin in pestera);

Croaziera pe Dunare - 11 eur/pasager si include ghid local, 1 bautura si bilet croaziera.

Pentru alte informatii si rezervari va rugam sa completati formularul de mai jos sau ne puteti trimite un e-mail pe adresa contact@365vacante.ro sau ne puteti suna la telefon 0722.452.446 

Alte circuite