Home

City break PARIS

City break PARIS

365 Vacante | City break Paris

La ce te gandesti cand spui Paris?

Probabil la: Turnul Eiffel, Disneyland, Champs Ellysees, Versailles, croissantes, Luvru, cimitirul Pere Lachaise unde se afla mormantul lui Jim Morisson, Moulin Rouge, muschetari, Coco Chanel, cuisine francaise. foie gras.

Si daca obiectivele de mai sus sunt pe lista voastra mai puteti adauga cateva: Basilique de Sacre-Coeur, Catedrala Notre-Dame de Paris, Gradinile Luxembourg, Muzeul D'Orsay, Palais de Tokio, Domul Invalizilor, Arcul de Triumf. In plus trebuie sa mai adaugati pe lista voastra un picnic, o cafea si un croissant pe care sa le savurati la una dintre terasele mici si cochete pe care le intalnesti la tot pasul.

 

City Break PARIS. Include: avion+cazare 3 nopti, camera dubla, cu mic dejun inclus la hotel de 3* sau 4*.

 

Villa Luxemburg**** Pret (de la) 198 euro/persoana

Zona Montparnasse, in care este situat hotelul, este una dintre zonele cele mai pline de viata din Paris. Aici veti gasi braserii traditionale pariziene, magazine, teatre, restaurante elegante. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: wifi, receptie non-stop, seif, minibar, aer conditionat  www.villa-luxembourg.com/

Hotel Elysees Flaubert*** Pret (de la) 229 euro/persoana

Este situat la cateva minute de mers de Arcul de Triumf si vestitul Bulevard Champs Elysees. Facilitati hotel: internet, aer conditionat, restaurant, bar, receptie non-stop, parcare publica in apropiere 

Ibis Paris Avenue de la Republique Hotel*** Pret (de la) 231 euro/persoana

Hotelul este situat langa Place de la Republique si la 10 minute de Gara de Est. Facilitati oferite de hotel: wifi, receptie non-stop, seif, mini-bar, aer conditionat. http://www.accorhotels.com/gb/hotel-A013-ibis-paris-avenue-de-la-republique/index.shtml#!

Datele de plecare sunt flexibile fiind la alegerea turistilor in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare. Ofertele afisate sunt valabile in perioada ianuarie - aprilie 2018. Tarifele afisate au fost calculate pe baza cotatiilor minime existenta la data publicarii ofertei atat pentru avion cat si pentru hotel. Tarifele pot suferi modificari oricand, in functie de politica operatorului aerian si a hotelului.

Servicii incluse:

  • 3 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus
  • bilet avion Bucuresti-Paris-Bucuresti, companie low cost
  • taxe de aeroport si bagaj de mana
  • telefon de urgenta pus la dispozitia turistilor 

Servicii neincluse:

  • transfer aeroport - oras/hotel - aeroport
  • asigurarea storno
  • asigurarea medicala
  • taxa bagaj de cala/bagaj suplimentar de mana
  • taxe de intrare obiective turistice
  • chletuieli personale

 

Daca vrei o alta oferta, un alt numar de nopti, alt hotel, alta companie aeriana trimite-ne o solicitare.

Alte CITY BREAK-uri