Home

Carnaval la Venetia

Carnaval la Venetia

Carnaval la Venetia

Perioada: 25.02 – 03.03.2019 
(7 zile/6 nopti)

299  euro/persoana

(transport cu autocarul)

Venetia, perla marii Adriatice, este cu siguranta cea mai populara destinatie din aceasta parte a lumii. Carnavalul venetian este una dintre cele mai spectaculoase manifestari de acest gen si include baluri, concerte si parade ale costumelor. Gondolele confera aerul de poveste Venetiei, iar mastile reprezentand personaje din commedia dell'arte, sau mastile sinistre, mastile colorate si stralucitoare, costumele de epoca, muzica, artificiile, fac din acest eveniment unul cu totul aparte.

Ziua 1 (25.02): BUCURESTI – NADLAC – BUDAPESTA (850 km) Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari din orasele de pe traseu; de asemenea, la cerere se pot realiza transferuri din orasele apropiate). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Spre seara, sosire la Budapesta. Cazare si odihna la hotel Danubius Hotel Budapest 4* (sau similar). Seara timp liber in Budapesta sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Intoarcere la hotel.
Ziua 2 (26.02): BUDAPESTA – GRAZ – MESTRE (690 km) Mic dejun. Excursia continua spre Graz, unde vom opri in centrul vechi al orasului (zona protejata UNESCO), pentru un scurt popas si tur panoramic, iar apoi, dupa care vom porni catre Italia, unde vom sosi in timpul serii. Cazare la hotel Venice Michelangelo Hotel 4* in Mestre (sau similar).
Ziua 3 (27.02): MESTRE – VENETIA – PADOVA – MESTRE Mic dejun. Dimineata vom porni spre Venetia cu transportul in comun (pret bilet aproximativ 2 euro/ sens), de unde ne imbarcam pe vaporetto spre centrul lagunei, navigand pe Canal Grande, pe sub Podul Rialto. Ajungand in Piata San Marco, vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu Orologiu, Puntea Suspinelor, Catedrala Sant Antonio. Totodata, vom fi martori ai uneia dintre cele mai frumoase competitii ale carnavalului, cea de selectie a celor mai spectaculoase costume si masti. Biletele/abonamentele de vaporetto se achita la fata locului: pret informativ: 7,5 EURO/persoana/sens sau 25 EURO/persoana/zi – pot suferi modificari. Dupa amiaza ne deplasam spre Padova, pentru turul panoramic al orasului, cu oprire la Catedrala San Antonio, unul dintre cele mai importante puncte religioase ale Italiei. Seara intoarcere in Mestre si cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (28.02): Excursie optionala la VERONA SI MANTOVA Dupa micul dejun, va propunem optional (cu plecare la ora 09.30 dimineata) o excursie la Verona si Mantova. Prima oprire va avea loc in Verona, orasul marii iubiri, locul povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Aici vom putea admira in cadrul unui tur panoramic si pietonal: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena Romana. A doua oprire a acestei excursii va avea loc in Mantova, oras plin de istorie, palate care pastreaza capodopere de arta si povesti uluitoare. Mantova a fost descris de scriitorul si filosoful britanic Aldous Huxley ca fiind “cel mai romantic oras”, capitala culturala, artistica si muzicala a nordului Italiei. Este inconjurat de lacuri artificiale formate pe raul Mincio, in perioada medievala. In centrul vechi vom admira Palazzo del Te si Palazzo Ducale, doua capodopere arhitecturale. Pret informativ: 35 EURO/ persoana, pentru minim 30 de participanti. Seara intoarcere si cazare la Mestre.
Ziua 5 (01.03): VENETIA – POSTOJNA – LJUBLJANA – ZAGREB (410 km) Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Pestera Postojna din Slovenia. Vom face un tur al acestei superbe lumi subterane, pestera avand o lungime de 20 km de galerii si pasaje cu formatiuni carstice impresionante. Intrarea nu este inclusa si costa 26 euro/persoana si se achita la fata locului (persoanele are nu doresc sa viziteze aceasta pestera pot petrece timpul in oras, situat la cca 1 km distanta). Dupa vizitatea pesterii vom pleca spre Zagreb, capitala Croatiei. Pe traseu, vom face o scurta oprire in zona centrala a Ljubljanei. Seara cazare hotel 3* Zagreb.
Ziua 6 (02.03): ZAGREB – BELGRAD (275 km) Mic dejun. Dimineata vom realiza turul panoramic al orasului Zagreb, putand admira din autocar dar si pietonal cele trei zone ale orasului: Orasul Vechi, Orasul de Sus si Orasul de Jos. Vom putea admira: Catedrala Sf Stefan, Biserica Sf Marcu, Poarta de Piatra construita in secolul al XIII-lea, Universitatea, Turnul Lotrscak. Timp liber pentru plimbare si masa de pranz in centrul vechi. Plecam spre Belgrad. Sosire in capitala Serbiei, unde vom realiza turul panoramic, putand admira: Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, Orasul Vechi, Biserica Sfantul Sava, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea, Citadela Kalemegdan situata la confluentei raurilor Sava si Dunare. Seara recomandam cina in zona pietonala Skadarlija, supranumita Montmartre-ul belgradean unde, pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla cele mai cunoscute restaurante locale. Aici se pot servi deliciile bucatariei sarbesti, cu sau fara muzica live. Cazare la hotel 3* in Belgrad.
Ziua 7 (03.03): BELGRAD – BUCURESTI (600 km) Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti pe ruta Timisoara – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu).

SERVICII INCLUSE:
• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4* astfel: 1 noapte Budapesta, 3 nopti in Mestre, 1 noapte Zagreb, 1 noapte Belgrad;
• tururi panoramice conform programului;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale;
• asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• biletele pentru transportul in comun Mestre – Venetia si biletele de vaporas Venetia;
• taxele de oras la hotelul Mestre, Zagreb si Belgrad, aproximativ 12 Euro/persoana/circuit/hotel 3* - pot suferi modificari (se achita exclusiv la receptia hotelului de catre fiecare turist);

Pentru alte informatii si rezervari va rugam sa completati formularul de mai jos sau ne puteti trimite un e-mail pe adresa contact@365vacante.ro sau ne puteti suna la telefon 0722.452.446