Home Romania

Mera Brise 4*, Mangalia

Mera Brise 4*, Mangalia

Mera Brise Hotel 4* Mangalia

Situat pe faleza din Mangalia, în imediata apropiere a mării, Mera Brise este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.
Mera Brise asigură aproximativ 100 de locuri în cele 49 de spații de cazare, 45 camere duble king și cele 4 apartamente junior suite.
Restaurantul Mera Brise este cu specific italian, oferind un meniu variat.
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Tarife incepand cu 129 lei/noapte/persoana (sejur peste 3 nopti) pentru cazare in camera dubla + mic dejun.

Pentru sejur mai mic va rugam sa ne trimiteti o solicitare.

Camera dubla king matrimoniala/twin - suprafata de 16mp, pat matrimonial sau doua paturi separate si o canapea extensibila. Este recomandata pentru a acomoda 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Apartamentul Junior Suite - suprafata 30mp, dormitor cu pat matrimonial si camera de zi, cu canapea extensibila. Fiecare camera dispune de baie proprie. Este recomandata pentru a acomoda 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar(contra cost), seif, baie cu cabină de dus, uscător de păr, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasă(valabil numai pentru camerele cu vedere la mare).

Daca vrei o alta oferta, un alt numar de nopti, alt hotel ne poti trimite o solicitare completand formularul de mai jos, pe e-mail la adresa contact@365vacante.ro sau telefon 0722.452.446.