Home Romania

Mera Resort 4*

Mera Resort 4*

Destinația perfectă de vacanță

Cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului te așteaptă cu cazare de 4* în hoteluri și vile, spa, cea mai mare piscină și zeci de atracții în fiecare seară. Situată în stațiunea Venus de pe litoralul românesc, Mera Resort te încântă cu o multitudine de servicii și facilități care, cu siguranță, te vor face să revii aici și în următoarele vacanțe. Despre Mera Resort întotdeauna îți vei aminti cu plăcere!
• 800 locuri de cazare, 420 locuri de parcare, 377 camere, 69 apartamente, 27 de vile, 4 piscine în aer liber, 4 baruri All Inclusive, 2 corpuri de hotel

Orice vacanță la Mera Resort include cazare, meniuri după pofta inimii cu ingrediente diverse și băuturi, acces la piscine și șezlonguri, băi de soare pe o plajă dedicată, locuri de joacă și activități cu animatori pentru copii, dar și divertisment, dansuri și muzică live în fiecare seară pentru cei mari. Pentru că vacanța All Inclusive are câte ceva pentru fiecare, plus distracție în orice moment.

Servicii de masă all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
- mic dejun între orele 7:00-09:30;

- gustări între orele 9:30 – 12:30;
- prânz între orele 12:30-14:30;
- gustări între orele 14:30 – 19:00;
- cina între orele 19:00-21:00;
APĂ & CAFEA, VIN & BERE, SELECȚIE BĂUTURI ALCOOLICE

Oaspeții Mera Resort ştiu cel mai bine. Răsfățul de o zi la piscină este un refugiu şi o experiență în sine în orice sejur All Inclusive. Te poți relaxa pe şezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau poți profita de nenumăratele atracții acvatice de pe suprafața celor 1000 de metri pătrați de apă: vortex (înot împotriva curentului), zonă cu masaj cervical, aquamasaj. Piscina se află în zona cu terasă și restaurant și este în permanență supravegheată de un salvamar.
300 ȘEZLONGURI & UMBRELE, GUSTĂRI, BAR ALL INCLUSIVE, BAR A LA CARTE, SALVAMAR, Acces: 08:00 - 20:00

Când vrei o atmosferă mai intimă, piscina dedicată complexului Mera Villas te așteaptă cu promisiunea destinderii totale în natură. Încă un prilej să te bucuri de refugiul perfect dintr-o zi de vacanță All Inclusive.
MINICASCADĂ, AQUAMASAJ, BAR ALL INCLUSIVE, SALVAMAR, Acces: 08:00 - 20:00

Jeturile de apă îți detensionează întreaga musculatură și o sesiune dinamică împotriva curentului creste entuziasmul celor care preferă înotul rezistent. Nu lipsesc toboganele de apă de 6m înălțime, de-a dreptul spectaculoase. Bucură-te de-o vacanță All Inclusive care include toate atracțiile acvatice pe care ți le poți dori!
DUȘURI CERVICALE, BANCHETE CU HIDROMASAJ, GHEIZER, AQUA VORTEX, TOBOGANE ACVATICE, Acces: 08:00 - 20:00

Avem o piscină pentru copii cu apă încălzită și în permanență filtrată, cu tratament cu UV. Inclusiv un Mini AquaPark care le pune la încercare imaginația şi pofta de joacă. Nu în cele din urmă spațiul este sigur, pentru că este supraveghetat mereu de un salvamar. Pentru și mai multă diversitate, cei mici beneficiază și de o piscină cu apă de foarte mică adâncime, în complexul de vile Mera Villas, unde pot descoperi plăcerea de a se bălăci.
PISCINĂ CU AQUAPARK, MINI TOBOGANE, JETURI DE APĂ, SALVAMAR, Acces: 08:00 - 20:00

Situată la 10 minute de mers pe jos de resort, plaja te va încânta cu nisipul fin, apa curată și intrarea lină în mare. Cu șezlonguri confortabile, umbrele și un beach bar cu bere, cafea, sucuri răcoritoare și gustări, este ideală pentru orice vacanță de vis! Personalul dedicat este gata oricând să te servească și să vină în sprijinul nevoilor tale. Accesul este gratuit pentru oaspeții noștri, iar șezlongurile se acordă în limita disponibilității.
800 ȘEZLONGURI & UMBRELE, BEACH BAR

Daca vrei o alta oferta, un alt numar de nopti, alt hotel ne poti trimite o solicitare completand formularul de mai jos, pe e-mail la adresa contact@365vacante.ro sau telefon 0722.452.446.